Münsterland Trophy and Classics

munsterland

Wat een dart weekend met 2 prachtige resultaten.
Op zaterdag stond Munsterland Darts Trophy op het programma.
Samen met Mario van Dijk vertrokken we in alle vroegte naar Duitsland.
Na een super eerste partij, behaalde ik de finale door o.a. te winnen van Patrick Morelissen, Jimmy Hendriks en Fabian Roosenbrand. Helaas verloor ik in de finale van een super sterk spelende Ryan de Vreede. Dus toch een mooie 2e plaats.

Op zondag stond de Munsterland Darts Classics op het programma. Samen met Desmond Vriens, Anthony Vriens en Joy Jacobs vertrok ik deze keer naar Duitsland.
Ook dit bleek weer een super dag te worden. Ik behaalde de halve finale, door o.a. te winnen van Marcel Blik, Danny Haas. In de Halve finale verloor ik van Co Stompé. Die ook nog even een 9-darter gooide tegen mij. En dus een mooie 3e plaats.

Ik bedank iedereen die me dit weekend hebben gesteund en hebben aangemoedigd. Ook bedank ik al mijn sponsors voor hun vertrouwen in mij.