BRONZE SPONSORS

PleintjeStampersgat Vanaf oktober 1995 zijn Carla en Ad van Laarhoven eigenaar van ’t Pleintje, wat toen een cafetaria was met een barretje. Doordat het barretje te klein was om er een biljart of een ander spel weg te zetten zijn we begonnen met een gewonnen dartbord.

Dit heeft zich zo ontwikkeld dat we op 1 mei 1997 met vijf vrijwilligers zijn begonnen aan de uitbreiding en op 1 september was Zaal La Plaza een feit. Een ruimte met zes vaste dartbanen en op zondag 8 september 1997 ons eerste toernooi, ook dat jaar is de Stampersgatse dartcompetitie van start gegaan.

Na wat aanpassingen van de gebouwen hebben we momenteel een café waar biljart gespeeld wordt en zeven vaste dartbanen gerealiseerd. Zaal La Plaza is uitgebreid, en bied momenteel een prachtige ruimte voor verenigingen en feestjes maar ook voor darttoernooien waar nu elf vaste dartborden hangen. Waar maandelijks een ranking “La Plaza Masters” worden gehouden en twee maal per jaar een groot toernooi “Open Stampersgat” en “Open ’t Peintje”. Tevens is dit de thuishaven voor de zeven dartteams die het pleintje rijk is, van stampersgatse dartcompetitie (Stadaco) t/m Eredivisie (RDF) en een superleague team (SLN). Voor meer informatie zie onze website: www.bdcpleintje.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *